Joskus on kyllä semmoinen onnenpotkujen suma, ettei sitä ihan tajuakaan, kuinka kivasti menee. :)
Sain uuden asunnon avaimet etukäteen. Eli ei kauheaa stressiä edellisen asunnon tyhjentämisessä ja uuteen asuntoon muuttamisessa. Edellinen asukas oli jättänyt asunnon tosi siistiksi, lattiat oikein kiilsi puhtautta! (Jättipä vielä postejaan varten osotteen, eli pääsen kiitoskortinkin laittamaan).

Joku aika sitten jo sain Johannalta aivan ihanan paketin atc-vaihdon yhteydessä. Oma osuuteni oli ikävästi viikonlopun yli myöhässä. Johannan kaikissa lahjuksissa oli ihanat värit. Seikkailipa kuvituksessa vielä vanha lempparini karhuherra Paddington! Kuvassa Johannan viesti on nurinpäin yksityisyyden turvaamiseksi. Vasemman reunan ihanat kuviopaperit pääsevät uudessa asunnossa osaksi sisustusta. Atc't oli tosi ihania ja aski varsinkin todella mieleinen!

865735.jpg

Ja tänään sitten palailin kotiin vanhempien luota koiraa vahtimasta ja löysin pakettikortin. Hain postista SNY:ni paketin jota olen uteliaisuudella odotellutkin. Noita paketteja kohtaanhan ei saisi asettaa mitään erityisiä odotuksia vaan tarkoitus on, että sisältö on yllätys ja kaikki mitä saa on mukavaa. Mutta kyllä minä salaa ihan pikkasen toivoin villasukkia kun en moisia osaa itse kovin hyvin tehdä. Ja arvatkaapas mitä sain. :)

Ensinnäkin villasukat ovat aivan täydellisen kokoiset ja malliset. Väri on yksi lemppareistani. Pinnan kuviointi on tosi kaunista. Lanka tuntuu ihanalta. Sain myös lankaa, josta saan tehtyä juuri sellaisen pussukan, jollaista olen haaveillut tekeväni. Kahdesta isommasta langasta päätin heti tehdä jotain ihanaa itselleni syksyn varalle. Mielessä vilahtelee kaulahuivi ja iso pipo, en ole vielä varma kumpi syntyy. Langoissakin värit ovat juuri nappiin. Ja suklaa oli lemppariani! Helmiä tarvitsen kaiken aikaa, olen nimittäin koko ajan puuhaamassa uusia koruja.

865736.jpg

Aion sisustaa uuteen kotiin lukunurkkauksen ja sukat sopivat juuri loistavasti lukuhetkien lämmikkeeksi. Värikin sointuu julisteeseen, jonka hankin lukunurkan somisteeksi. Johannan paketissa olleista papereista saan koristetauluihin taustaa.

Nämä onnelliset tunnelmat kyllä olivat tarpeen tänne muuttokiireen ja työnaloitusstressin keskelle. Lahjuksista tulee myöhemmin hienompia kuvia uuteen sisustukseen sommiteltuina. Voi kyllä kestää jonkun aikaa ennen kuin on kaikki siivoilut ja muut urakoitu.

Johanna ja SNY: Kiitos!!!