Apupupun lisäksi on nyt sitten valmistumassa Anna&Toivo- projektin nukkeja. Yritin saada siskonkin innostumaan, mutta hän kuulemma ajattelee lasten oikeuksia ilman askarteluakin :D

Olin vanhempien luona piinaamassa siskoa, joka on valloittanut vaihteeksi koko kämpän kun porukat on vuokramökillä koirulin kanssa. Tein neljä nukkea siihen asti, että niissä on täytteet ja kolmella hiukset. Jätin äiskälle kolmet leikatut kappaleet, jos vaikka innostuisi tekemään nukeille kavereita.
Yksi nukke on vielä kalju, sille ajattelin tehdä rastat, jos saan ne jotenkin sopimaan.

Pupu on ompelua ja täyttöä ja naamaa ja kaulahuivia vaille (huh, onpa vielä tekemistä) valmis. Tapani mukaan kiinnostukseni ei oikein pysy yhdessä projektissa kerrallaan ja kun kerran pääsin äidin ompelukoneelle niin käytin tilaisuuden hyväkseni.

Toivottavasti nuket ovat pian valmiit ja pääsevät Unisefin jollekin aktiiville ja sieltä sitten adoptoitavaksi. Pitää katsoa, etten unohda niitä tuonne kassiin lojumaan.

Yhdellä nukella on pitkät pinkit hiukset, toisella pitkät mustat, kolmannella lyhyet ruskeat ja neljännelle tulee ne rastat. Vaatteista en oikein tiedä. Kaikenlaisia tarvikkeita kyllä pyörii pitkin hyllyjä ja laatikoita, saa nähdä mitä keksin.

Hyvä kun tuli puheeksi, pitää muistaa laittaa Anna&Toivo -nappi tännekin.