Sain tänään tietää salaisen neuleystäväni, jolle jo aloin suunnitella postia. Jotain on valmiina kotonakin. Onneksi vaikuttaa aika mukavalta ja avoimelta tyypiltä, tuskin on kovin nirso. :) Tykkää vaan kovin samanlaisista jutuista kuin itsekin, joten saan sitten ryhdistäytyä ja olla tosi reilu ja luopua aarteistani. Ja huomenna Helsingissä, kun ostan hänelle jotain ihanuuksia, en omi niitä itselleni! :)

Menen näkemään kaveripariskuntaa. Enemmänkin saisi ehtiä nähdä. Ovat hauskaa seuraa. Saadaan syvällisempiäkin juttuja aikaiseksi. Ja roolipeli-ihmisiä ovat myös. Meikäläisen roolipelikokemukset ovat nyt aivan toista luokkaa kuin teininä. Paljon kaipaamaani filosofointia, tarkkoja yksityiskohtia, tuumailua, harkintaa ja keskustelua. Ei mitään miekat ojossa rymistelyä ja eliittimeininkiä, mistä hajosi pää kun olin teini. Etenkin larppaajat olivat usein ihan kauheita :) Kyllä nytkin tulee hahmoilla hassuteltua ja sekoiltua, mutta se ei ole koko sisältö peleissä.
Kuulostan varmaan tosi teennäiseltä puristielitistiltä tai sitten ihan nyssykältä. Yleensäkin roolipelaaminen on aika nöhvö harrastus. Mutta who cares. Meillä on hauskaa, eli :p vaan teille jotka ette ymmärrä. t:)